Ombak Diver and 
Bangi, Bandar Bukit Mahkota, Cyberjaya and Shah Alam - 019-3767 111

Ombak Diver  Training Centre

Welcome to official website

SWIMMING SCHEDULE FOR GROUP CLASS - ADULT AND CHILDREN.

SWIMMING PROGRAMME
TRAINING DAY
and TIME
  EQUIPMENTS
   DURATION FOR EACH LESSON
   FEE 
(CHILDREN)
   FEE
(ADULT)
BEGINNER
L1 - Water Confidence
L2 - Freestyle  
L3 - Breaststroke 
Monday to Friday 
3.00pm - 7.00pm ( 1 hour)
Saturday - Sunday
8.00 am - 7.00 (1 hour)
Goggles
Kickboard
Noodles
Water Bottles
 1 HOUR
 RM 100
(4 Session)
RM180
(8 Session)
 RM125
(4 Session)
RM230
(8 session)
INTERMEDIATE  
L4 - Backstroke
L5 - Butterfly   
Monday to Friday 
3.00pm - 7.00pm ( 1 hour)
Saturday - Sunday
8.00 am - 7.00 (1 hour)
Fins
Pull Bouy

 1 HOUR
  RM 100
(4 Session)
RM180
(8 Session)
 RM125
(4 Session)
RM230
  (8 Session)
 ADVANCED
L6 - Long Distance Swim
L7  - Lifesaving
Wed, Fri and Sat (Night )
8.00pm - 9.30pm ( 1.5 hours)
Saturday - Sunday
8.00 am - 9.30 (1.5 hours)
Snorkles
Ropes

 1.5 HOURS
 RM200
(8 Session)
RM300
(8 Session)
  RM200
(8 Session)
RM300
(8 Session)
COMPETETIVE TEAM
L8 - Pre-comp Team
L9 - Junior Team
L10 - Senior Team
Wed, Fri and Sat (Night )
8.00pm - 9.30pm ( 1.5 hours)
Saturday - Sunday
8.00 am - 9.30 (1.5 hours)
Paddles
Skipping
Sport Shoes
 1.5 HOURS
  RM200
(8 Session)
RM300
(8 Session)
RM200
(8 Session)
RM300
(8 Session)
 BABY CLASS and TODLER CLASS
 Saturday and Sunday
 ---
 30 minutes
 RM100
 ---
 REGISTRATION FEE
(Apply to all new customer)
 
 RM20
 RM20